Főoldal
Kosaram
Kosara üres!
ILLIA ÍRÓI KÖZÖSSÉG


Gyere, és légy írói közösségünk tagja, bevezetünk az írás és a könyvkiadás világába, ahol segítünk tudásodat csiszolni, tapasztalataidat bővíteni!

Joanne Fluke: Zöldcitromos pite és gyilkosság - Hannah Swensen titokzatos esetei 9.

Nyomtatóbarát Mondja el egy barátjának
zoldcitromos
Ár: 3.290Ft
Akciós Ár: 2.300Ft
Megtakarítás: 990Ft (30%)
Pont Ár: 2,300
Jutalom Pont: 115


Elérhető: 3 munkanap

db:Illia & Co. Kiadó

Szerző: Joanne Fluke
ISBN Kód: 9789639769625
Kiadva: 2012.07.23

Ajánlás:
Ezt a könyvet Tooni-nak szánom, aki igazán tudta, hogy kell szeretni.


  Ismertető   Adatlap   Vélemények  
Itt a Három-megyei Vásár ideje, és a minnesotai Lake Edenben nem csak a szúnyogok rajzottak idén.

Hannah Swensen, a Süti Éden vörös hajú cukrásza, rettentő rumlis hétnek néz elébe. Azon kívül, hogy egész héten a Városi Kereskedelmi Kamara standjának megrendelésére keveri a süti tésztát, zsűriznie is kell a sütemények versenyén, valamint bűvészinasként fellépnie társa, Lisa férjével a bűvészvetélkedőn, és nem utolsó sorban még a kedvenc ételeire is fittyet hányó Mósét, a korábban iszonyú falánk cicáját rá kell vennie, hogy abbahagyja éhségsztrájkját. Mindemellett saját személyes mutatványával is foglalkoznia kell, zsonglőrködve a kérésekkel és megbízásokkal, amelyekkel az anyja és a húgai bombázzák szüntelen. 

A sűrű rohanás közepette nem csoda, ha Hannah egyik este a vásár főutcáján találja magát, másodpercekkel azelőtt, hogy a vásár bezárja kapuit éjszakára. Ahogy a fények kialszanak, Hannah rájön, nincs egyedül. Egy gyanús csattanás nyomába eredve rátalál Willa Sunquist-ra, a helyi gimnáziumban gyakorlatát töltő tanárnőre, aki holtan fekszik egy zöldcitromos pite társaságában… 

Hannah a gyilkos nyomába ered, akinek a legnagyobb vásári nyereménye az lenne, ha megúszná épp bőrrel, és sosem derülne fény kilétére.

Ahogy a vásár a vége felé közeledik, Hannah is egyre nagyobb veszélybe sodorja magát, és könnyen lehet, ez lesz az utolsó vidámparki élménye…

Kulturbutik  |  GYIK  |  Recenziók  |  Oldaltérkép
Kulturbutik Webáruház : © Copyright 2009-2015 | Illia & Co. Kiadó : Powered by Alex : www.kulturbutik.hu
Powered by Alex